Vi gör skillnad för både patienter och vårdpersonal

Biovisor är ett kreativt och nytänkande bolag med en vision att ta fram lösningar och skyddsutrustning som gör skillnad för både patienter och vårdpersonal. 
Bolagets grundare är läkare och brinner för att lösa problem som han själv stöter på i den kliniska vardagen.
I dag är vi ett härligt team på elva personer som arbetar för att förbättra förutsättningarna i vården. 


Ett lösningsorienterat medicinteknikbolag

Biovisor grundades 2017 efter att vi hade genomfört ett förbättringsarbete inom äldrevården i Östergötland. Då väcktes en tanke om ett lösningsorienterat medicintekniskt företag med inriktning mot problemlösning inom vården. 
Med egna erfarenheter i ryggen tar vi fram nytänkande och kreativa lösningar med den gemensamma nämnaren att att de ska innebära en förbättring, besparing och ett mervärde för såväl vårdtagare som vårdgivare. 


Kom igång

När det uppstod brist på skyddsutrustning inom vården under våren 2020 beslutade vi oss för att bygga en egen fabrik för att tillverka munskydd, andningsskydd och skyddsförkläden på Vikbolandet i Norrköping. 
Inom två månader hade vi tagit fram vår första certifierade produkt och idag har vi kapacitet att producera två miljoner munskydd och en miljon andningsskydd i veckan, som vi erbjuder företag och privatpersoner i Sverige och Europa. 


Kom igång

Kvalitet och hållbarhet i fokus

Kvalitet och hållbarhet har högsta prioritet i bolaget. När vi tillverkar våra produkter använder vi oss av lokalproducerat material av högsta kvalitet. Vi kan garantera att produkterna tillverkas under schyssta arbetsförhållanden och vi minskar vårt koldioxidavtryck genom att minimera transportsträckan.

Vi tar vårt ansvar, det kan du också göra genom att köpa skyddsprodukter tillverkade i Sverige!


Kontakta oss

Har du några frågor eller intresserad av att köpa lokalt producerad skyddsutrustning är du varmt välkommen att kontakta oss.