Vår drivkraft är att göra skillnad

Biovisor är ett kreativt och nytänkande bolag som från början hade som vision att ta fram lösningar och skyddsutrustning som gör skillnad i vården. 
Vår vision har nu breddats då vi ser att vi kan göra skillnad inom fler områden. Med miljö och hållbarhet, både för samhället och våra medarbetare som främsta prioritet tillverkar vi nu olika förbrukningsprodukter i vår fabrik på Vikbolandet.

Vår historia

Biovisor grundades 2017 efter att vi hade genomfört ett förbättringsarbete inom äldrevården i Östergötland. Då väcktes en tanke om ett lösningsorienterat medicintekniskt företag med inriktning mot problemlösning inom vården. 
Med egna erfarenheter i ryggen tog vi fram nytänkande och kreativa lösningar med den gemensamma nämnaren att att de ska innebära en förbättring och ett mervärde för såväl vårdtagare som vårdgivare. 


Kom igång

När det uppstod brist på skyddsutrustning inom vården under våren 2020 beslutade vi oss för att bygga en egen fabrik för att tillverka munskydd, andningsskydd och skyddsförkläden på Vikbolandet i Norrköping. 
Inom två månader hade vi tagit fram vår första certifierade produkt och idag tillverkar vi flera olika produkter som vi erbjuder företag och privatpersoner i Sverige och Europa. Och flera produkter är på gång. 


Kom igång

Kvalitet och hållbarhet i fokus

Kvalitet och hållbarhet har högsta prioritet i bolaget. När vi tillverkar våra produkter använder vi oss av lokalproducerat material av högsta kvalitet. Vi kan garantera att produkterna tillverkas under schyssta arbetsförhållanden och vi minskar vårt koldioxidavtryck genom att minimera transportsträckan.

Vi tar vårt ansvar, det kan du också göra genom att köpa skyddsprodukter tillverkade i Sverige!


Kontakta oss

Har du några frågor eller intresserad av att köpa lokalt producerad skyddsutrustning är du varmt välkommen att kontakta oss.