Vårdlösningar - Ett urval av vad vi arbetar med

Innovation & medicinteknik


I bolaget Gedoc AB har vi samlat vårt arbete med medicinteknik och innovationer för att skapa nya kreativa vårdlösningar. Vi har ett stort fokus även på hållbarhet och vi utvecklar just nu cirkulära flöden för flera av våra engångsprodukter. 

I dagsläget fokuserar vi även på utveckling av vårt multiinstrument för diagnostik och dokumentation inom primärvården. Friskvård och förebyggande hälsa

För att kunna bygga något långsiktigt och nå sina mål krävs att man har rätt verktyg. Pekpinnar och bristande uppföljning är sällan vägen framåt för att nå resultat och kunna etablera nya vanor för ett hälsosammare liv. 

I vårt koncept Privo kombinerar vi den senaste forskningen inom beteendevetenskap med moderna läkemedel för ex viktminskning för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas.


Internationell vård

2017 grundade Andreas Bengtsson ScandClinic. Svenska vårdcentraler i Spanien som tillhandahåller vård till Svenska och internationella patienter i Spanien. I dagsläget finns tre stycken vårdcentraler, två på Costa Blanca och en på Costa del Sol. 

Förutom ScandClinic drivs även IHM Serivce som har ett omfattande samarbetsavtal med Spaniens största privata vårdgivare, Quiron Salud som driver 58 sjukhus runt om i Spanien samt över ett 100-tal vårdcentraler och specialistmottagningar. 

Genom samarbetsavtalet med IHM kan vi erbjuda snabb och säker vård till Svenska patienter utan väntetid.